Udendørs

Udendørs malerarbejde skal tage hensyn til bygningens eksisterende stil og arkitektur, så man sikrer sig et flot helhedsresultat. Derudover skal malerarbejdet kunne stå imod vind og vejr, så der er en garanti for længst mulig holdbarhed.

Klarer det hele

Kjærbye Malerfirma kan hjælpe dig med en løsning, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem. Vi har mange års erfaring og kan dermed matche resultatet med dine ønsker og behov.

Er det facaden, der trænger til en kærlig hånd, skal vinduerne males, skal graffitien renses af, eller skal træet have en omgang beskyttelse?​

Vi klarer langt de fleste udendørs maleropgaver – altid ud fra en grundig dialog med vores kunder. God kommunikation er med til at sikre det bedst mulige resultat, da det giver en fælles forståelse for det arbejde, der skal udføres.

Din facade fortjener at få den farve, som klæder det og dets beboere bedst. Men før du vælger den endelige farve, bør du starte med at tage farvekortet udenfor. Farven skal gerne passe til dit hjems omgivelser, så du finder en farve, der fremhæver og matcher den omkringliggende skov, mark eller nabobygning.

Det er også en god idé at undersøge, om der er lokale vedtægter, som gør, at du kun har få farver at vælge mellem?  Det er samtidig værd at bemærke, at farvevalg har indflydelse på værdiansættelsen af dit hjem, og at den rigtige maling beskytter din facade eller træværk i alt slags vejr.

Faglig ekspertise

Tag os gerne med på råd tidligt i overvejelsesprocessen, så du kan få fuld gavn af vores faglige ekspertise, allerede når de store beslutninger om materialevalg og farver skal træffes.

​Vi har fokus på kvalitet lige fra første møde til, at sidste hånd er lagt på projektet.

Renovering af facader

Facade trænger til beskyttelse og fornyelse. Beskyttelse hænger sammen med kvalitet, mens fornyelse hænger sammen med farvevalg.

Med den rigtige maling, får du en god dækkeevne, så du nemt kan lave et dramatisk farveskift.

Der findes en række råd til at finde den rigtige farve til din facade og tag.

​Vi bringer et par stykker her:

  • Lyst/mørkt er det vigtigste ved valg af udendørs farver
  • Hvide og lyse farver aftegner lettere skygger end mørke farver
  • Huse med mange tilbygninger, bør have én farve
  • Vandrette skillelinjer får bygningen til at se lavere ud
  • Farven skal gerne passe til dit hjems omgivelser

Ønsker du flere tips til maling af huset eller et uforpligtende tilbud, så kontakt din malermester på 20 68 09 34.

​Alt i træbeskyttelse

Det er vigtigt, at vedligeholde træværk, og beskytte det mod sol, vejr og vind.

Når du ønsker at træbeskytte, kan du fremhæve træets struktur og åretegning, eller vælge en nuance der dækker helt.

Gennemsigtig træbeskyttelse fremhæver struktur og åretegning. Dækkende træbeskyttelse skjuler træets åretegning, men bevarer træstrukturen. Heldækkende træbeskyttelse bruges, hvis du ønsker at skifte farve.

Er du i tvivl om hvornår og hvordan du bruger hel- eller halvdækkende træbeskyttelse, så spørg gerne din malermester.

Maling af vinduer af professionel maler

Er det blevet tid til maling af vinduer? Overvej at lade en professionel maler tage sig af arbejdet. Hos Kjærbye Malerfirma har vi over 30 års erfaring i indendørs såvel som udendørs malerarbejde i Horsens og omegn

Vi har den nødvendige ekspertise til at udføre maling af vinduer, så du kan nyde dem mange år endnu. Trævinduer er smukke, men de kræver den rette vedligeholdelse for at have en lang holdbarhed.

Det er ikke nok at købe en dyr træbeskyttelse. Det kræver et omhyggeligt udført forarbejde at sikre vinduerne den rette beskyttelse mod vejr og vind.​

Høj håndværksmæssig kvalitet

Når du bestiller en uddannet maler til maling af vinduer, så sikrer du dig, at arbejdet bliver udført rigtigt, og du får et resultat af en høj kvalitet. Du vil altid modtage en professionel rådgivning og en klar aftale om arbejdsforløbet.

Inden selve malerarbejdet kan påbegyndes, sørger vi for en grundig klargøring af træet. Når dine vinduer skal males, er det vigtigt, at underlaget er i god stand. Det er helt afgørende for det færdige resultat.

Inden maling af vinduer tager os af slibning, kitning af smårevner og vindridser samt behandling af knaster. Vi anvender en vinduesmaling af høj kvalitet, som er specielt udviklet til at beskytte i fugtige omgivelser.

Vinduesmalingen indeholder derfor konserverende midler mod skimmelsvamp og fugt og giver god kantdække.

Få et uforpligtende tilbud på maling af vinduer

Du er meget velkommen til at kontakte Kjærbye Malerfirma for at få en konkret rådgivning og et uforpligtende tilbud på maling af vinduer. Kontakt os på telefon 20 68 09 34 for at høre mere.

Facader

Facaden er den, der giver dig og dine gæster førstehåndsindtrykket af dit hjem eller din virksomhed. Den er dagligt udsat for vejr og vind, og derfor trænger den ofte til beskyttelse og fornyelse. Beskyttelsen hænger sammen med kvalitet, mens fornyelse hænger sammen med farvevalg

Med den rigtige rådgivning og produkt valg kan Kjærbye Malerfirma give Deres facade nyt liv og lang levetid.​