SProfessionel maling af væg og loft

Når det gælder indendørs maling af væg og loft, går mange selv i gang med projektet, men ofte med et resultat, der ikke lever helt op til forventningerne.

Hvis du overvejer at få malet vægge eller lofter i et eller flere rum i din bolig, så kontakt gerne Kjærbye Malerfirma for at få et tilbud. Vi har over 20 års erfaring med malerarbejde i Horsens og omegn, og vi kan tilbyde en professionel maling af væg og loft til en fornuftig pris.

Vi er eksperter i maling af væg og loft

Hvad enten du går med tanker om farveskifte, eller der blot er tale om slitage i form af misfarvede vægge eller lofter, så står vi klar med en kompetent rådgivning, og vi ved, hvad der skal til for at opnå et perfekt resultat.

Et veludført malerarbejde af vægge og lofter er et mere krævende arbejde, end mange umiddelbart regner med. Vi går omhyggeligt til værks og medbringer professionelt udstyr og maling af en høj kvalitet for at opnå et godt resultat.

Når du bestiller maling af væg og loft hos Kjærbye Malerfirma, tager vi os i første omgang god tid til at afstemme forventningerne og rådgive frem mod det bedste resultat.


Vi medbringer materialer til afdækning af gulve og eventuelle møbler. Vi står desuden for påsætning af malertape og spartling af huller og revner, inden vi går i gang med selve malerarbejdet. Efter aftale maler vi over flere gange, hvis behovet er der.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi er altid klar med en professionel rådgivning om maling af væg og loft og giver gerne et uforpligtende tilbud på dit næste malerarbejde. Du er velkommen til at kontakte Kjærbye Malerfirma på telefon 20 68 09 34.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Udfyld formularen og få hurtigt et uforpligtende tilbud. 

Ønsker du en personlig samtale med os, for en mere uddybende samtale om din opgave, så giv os et ring på telefon: 20 68 09 34.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kjærbye Malerfirma

Bytoften 9, 8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

CVR: 29573077

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 68 09 34

E-mail: kjaerbyemaler@gmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 13.00

Søndag: Lukket