Profil

Maler med erfaring og blik for kvalitet

​Kjærbye Malerfirma er en veletableret malerfirma med stor ekspertise inden for udendørs såvel som indendørs malerarbejde og renovering. Vi tilbyder at løse en bred vifte af maleropgaver i Horsens og omegn.

Vi dækker områder som.

Horsens, Hedensted, Løsning, Juelsminde, Vejle, Tørring, Brædstrup, Skanderborg og Århus

Kjærbye Malerfirma blev etableret af Malermester Dennis Kjærbye Jørgensen i 2006, der efter 15 år i branchen som udlært malersvend valgte at starte egen virksomhed. Din maler i Horsens har således langt over 30 års erfaring med malerfaget.

Det giver os de nødvendige forudsætninger for altid at tilbyde en kompetent og faglig rådgivning til vores kunder som malermester. Når vi indgår en aftale med en kunde, sikrer vi os altid, at der er god tid til den indledende dialog. Det er vigtigt for os, at kundens ønsker og behov er i centrum.

Naturligvis supplerer vi gerne med en faglig rådgivning i forhold til farvesammensætning og materialevalg. Som erfaren malermester har vi fokus på helheden og et blik for det færdige resultat.

Vores malermester er Garant for tryghed og godt håndværk

Hos Kjærbye Malerfirma er vores målsætning at være kendt for altid leverer et stykke arbejde af en høj håndværksmæssig kvalitet til den rette pris.

Samtidig prioriterer vi, som malermester, at have et højt serviceniveau. Vi overholder altid de aftaler, vi har indgået, fordi vi er bevidste om, at gode og sunde kunderelationer bygger på tillid og gensidig respekt.

Vores malere ved, at det er en tillidssag at lukke håndværkere ind i sit private hjem, og vi gør meget ud af at være som diskrete som muligt, når vi arbejder.

Få et tilbud fra en billig maler

Måske koster det mindre, end du tror at få en maler til at udføre malerarbejdet professionelt i dit hjem? Spar tiden og besværet, og kontakt Kjærbye Malerfirma for et uforpligtende tilbud på telefon 20 68 09 34.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Udfyld formularen og få hurtigt et uforpligtende tilbud. 

Ønsker du en personlig samtale med os, for en mere uddybende samtale om din opgave, så giv os et ring på telefon: 20 68 09 34.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kjærbye Malerfirma

Bytoften 9, 8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

CVR: 29573077

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 68 09 34

E-mail: kjaerbyemaler@gmail.com

Telefontider

Mandag - fredag: 07.00 - 17.00

Lørdag: 10.00 - 13.00

Søndag: Lukket